DogWatch logo

Installatie

Zelf aanleggen of uitbesteden?

Geheel zelf installeren is natuurlijk het voordeligst. Als u een beetje technisch onderlegd bent, dan is dat met de handleiding erbij zeker een optie. Kiest u voor perfectie en maximale zekerheid? Dan is aanleggen door ons team aan te bevelen.

Kiest u voor een volledige zelfinstallatie? De beste optie is dan het Basissysteem 1200 of het ProFence-systeem. Het belangrijkste verschil tussen beide systemen zijn de instellingen. Het ProFence-systeem biedt u de meest uitgebreide set aan instellingen waardoor u voor elk huisdier de juiste correctiestand in kunt stellen.

Het ProFence-systeem wordt normaal gesproken voor u geïnstalleerd. deze zender en ontvanger zijn uitgebreider en bevatten meer mogelijkheden dan het Basissysteem 1200.

Het allernieuwste op het gebied van de onzichtbare omheining is het SmartFence-systeem. Deze nieuwe generatie zorgt ervoor dat u met uw smartphone waar dan ook ter wereld contact kunt maken met het SmartFence-systeem. Dit systeem is zelf te installeren maar dealerinstallatie is ook hier aanbevolen. 

Uitleg DogWatch systeem

Zelf aanleggen

Wanneer u zelf het systeem gaat aanleggen heeft u de volgende zaken nodig:

Aanleg door ons

Als u de aanleg volledig wilt laten verzorgen, is dat ook mogelijk. Dit doen wij voor u:

Offerte aanvragen

Voordat wij de aanleg voor u kunnen verzorgen hebben wij een aantal gegevens nodig. Nadat wij deze ontvangen hebben gaan we voor u aan de slag. Dit gaat als volgt:

  1. Uw gegevens worden door ons verwerkt.
  2. We nemen contact met u op over de prijs en de eventuele installatiedatum.
  3. U ontvangt van ons een bevestiging.
  4. Op de afgesproken datum wordt alles geïnstalleerd en uitgelegd.

Veel gestelde vragen over de aanleg

De kosten van een DogWatch-omheining zijn heel variabel. Dit heeft ermee te maken dat iedere tuin een andere indeling heeft. Elke prijs word opgebouwd op basis van de kosten van het systeem, de kabel en de arbeid die geleverd wordt samen met de materialen die extra nodig zijn om alles in uw tuin tot in de puntjes te verzorgen.

De correctie die de band afgeeft is erop gericht uw hond terug te laten keren de tuin in. Op het moment dat u de hond heeft aangeleerd niet naar de draad toe te gaan zal hij zichzelf gaan corrigeren. U kunt de band dus niet zelf bedienen. De stroomsterkte is niet genoeg om de hond kwaad te doen, vergelijk het maar met schrikdraad; pijnlijk om aan te raken en u doet het niet snel een 2e keer. Dat is dan ook de bedoeling van ons systeem. Uw hond weet na verloop van tijd heel goed dat hij niet bij de draad moet komen. Kiest hij er toch voor dat wel te doen? Dan word hij daarvoor consequent gecorrigeerd. Veel hiervan berust op training en de juiste instelling voor uw hond vinden. Informeer gerust bij ons als u hier vragen over heeft.

Kijkt u voor beelden eens op het officiële YouTube-kanaal van DogWatch. 

Scroll naar boven