DogWatch logo

Service

Levenslange garantie op uw DogWatch halsband

Sublieme service en garantie

DogWatch kent een sublieme service en garantie. Het maakt DogWatch op termijn tot het goedkoopste systeem wat bestaat. Als er al wat kapot gaat is dat meestal de ontvanger van de hond, die loopt er de hele dag mee rond. Dit heeft enigszins te maken of u een drukke hond of een rustige hond heeft, maar stel dat er wat mis gaat dan is het bij DogWatch (uitzonderingen voorbehouden) snel en goedkoop op te lossen.

Zender

Voor een zender, hoewel zenderproblemen uiterst zeldzaam zijn geldt, levenslange garantie mits door uw dealer geïnstalleerd. Anders is de garantietermijn 3 jaar. Daarbij dient vermeld te worden dat zenderproblemen vrijwel nooit voorkomen en de oorzaak dus vaak ergen anders ligt in het geval van een storing.

Ontvanger

Ook op de ontvanger krijgt u levenslange garantie. Dat betekent geen reparatie maar gewoon omruilen voor een nieuwe, levenslang! Wel met de restrictie dat de garantie voor de eerste eigenaar is, deze is dus niet overdraagbaar! Wij brengen slechts €20- administratiekosten en € 8,95 aan verzendkosten exclusief BTW in rekening. Voor de band zelf betaalt u dus niets. Wanneer u de band op locatie komt ruilen betaalt u uiteraard geen verzendkosten. In feite betaalt u dus éénmalig de aanschafprijs tenzij uw hond of kat de ontvanger verliest. Ook stukbijten/kapot rijden door auto of dergelijke valt niet onder onze levenslange garantie!

Accessoires

Bijna alles heeft garantie zolang uw hond het gedaan heeft. Wij geven geen garantie geven op het kapot bijten van de ontvanger en het Verlies en kapot rijden door auto of dergelijke. Op accessoires zoals trafo, antennekabel, batterijen en nylonbanden zit geen garantie. Blikseminslag valt onder externe schade en kunt u indienen bij uw brandverzekering.

Heeft u problemen en wilt u aanspraak maken op de garantie? Vult u dan het contactformulier op onze website in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vergeet bij een verzending nooit uw naam, adres en telefoonnummer bij te voegen. Zonder uw gegevens weten wij niet van wie een ingestuurd product afkomstig is!

Let op: deze garantie geldt niet voor de trainingsproducten. Kijk voor de garantie op deze producten bij de specificaties of neem contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Door een (ingegraven) grensdraad die het door u uitgekozen gebied afbakent wordt een absoluut onschadelijk radio-signaal gestuurd. Uw hond draagt een lichtgewicht ontvanger (50 of 70 gram) die het radiosignaal opvangt zodra ze in de buurt van de draad komt. De afstand waarop de ontvanger reageert vanaf de draad is instelbaar op de zender. Uw huisdier wordt eerst door een geluidsignaal gewaarschuwd, negeert ze dat signaal dan krijgt ze achtereenvolgens een aantal milde elektrische correcties. Deze zijn bij DogWatch instelbaar naar sterkte, afhankelijk van de gevoeligheid van uw huisdier.

Uw hond leert de grens kennen door mondelinge commando’s en met behulp van trainingsvlaggen of gekleurd lint welke aan de binnenkant van de afrastering gezet of gelegd wordt waardoor uw hond ook een visuele herkenning heeft. Door enkele trainingssessies leert uw hond het systeem kennen en kunt u meestal binnen een week de vlaggen weer opruimen. Gedurende de trainingsperiode haalt u langzaam om en om de vlaggen weg.

Nee, DogWatch gebruikt geen draadloos systeem vanwege het dieronvriendelijke karakter. Een draadloos systeem is altijd een cirkel. De cirkel valt altijd willekeurig: half over het parkeerterrein, dwars over het gazon etc. zodat het voor uw trouwe viervoeter heel moeilijk is om de grens te vinden en dit kan hem of haar in verwarring brengen. De cirkel valt nooit logisch. Dit in tegenstelling tot een kabel. Deze wordt bij voorkeur langs de sloot, langs een heg of op de grens gras/straat gelegd. Dit is onmiddellijk herkenbaar voor uw hond. Ook op afstand waardoor uw huisdier de grens eerder en makkelijker herkent.

Ja. U kunt net zoveel honden binnen de afgrenzing houden als u wilt. Iedere hond moet uiteraard wel een ontvanger dragen.

Van 100m2 tot meer dan 50 ha, dus in feite onbeperkt. Heeft u een grote tuin? Informeert u dan vooral naar de mogelijkheid om de aanleg te laten verzorgen. Met ons gespecialiseerde materiaal leggen wij grote lengtes kabel in zeer korte tijd.

Ja, de kabel heeft een speciale isolatiemantel van polyethyleen in tegenstelling tot P.V.C. Ook zijn de koperen aders vertind zodat ze niet corroderen bij aanraking met vocht. dit maakt onze kabel compleet zon- en vochtwerend en daarmee geschikt voor bovengronds als ondergronds gebruik.

Scroll naar boven