Welkom bij Dogwatch, uw specialist in onzichtbare omheiningen

Log in

Service

Levenslange garantie op uw halsband van het dogwatch-systeem

Dogwatch kent een sublieme service en garantie. Het maakt Dogwatch op termijn tot het goedkoopste systeem wat bestaat omdat: Als er al wat kapot gaat is dat meestal de ontvanger van de hond, die loopt er de hele dag mee rond. Het heeft enigszins te maken of u een drukke hond of een rustige hond heeft, maar stel dat er wat mis gaat dan is het bij dogwatch (uitzonderingen voorbehouden) snel en goedkoop op te lossen.

Voor een zender, hoewel zenderproblemen uiterst zeldzaam zijn geldt, levenslange garantie mits door uw dealer geïnstalleerd, anders 3 jaar. daarbij dient vermeld te worden dat zenderproblemen vrijwel nooit voorkomen en de oorzaak dus vaak ergen anders ligt in het geval van een storing.

Ook op de ontvanger altijd levenslange garantie. Dat betekent geen reparatie maar gewoon omruilen voor een nieuwe, levenslang! Wel met de restrictie: Garantie is voor eerste eigenaar, dus niet overdraagbaar! Wij brengen slechts €15,- administratiekosten en € 6,72 aan verzendkosten Ex. BTW in rekening voor de band zelf betaalt u dus niets. Wanneer u de band op locatie komt ruilen betaalt u uiteraard geen verzendkosten. In feite betaalt u dus éénmalige de aanschafprijs tenzij uw hond of kat de ontvanger verliest. Ook stukbijten valt onder onze levenslange garantie!

Alles is garantie zolang uw hond het gedaan heeft. Verlies dus niet. Op accessoires zoals trafo, antennekabel, batterijen en nylonbanden zit geen garantie. Blikseminslag valt onder externe schade en kunt u indienen bij uw brandverzekering.

Heeft u problemen en wilt u aanspraak maken op de garantie? vult u dan het contactformulier op onze website in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vergeet bij een verzending nooit uw naam, adres en telefoonnummer bij te voegen. Zonder uw gegevens weten wij niet van wie een ingestuurd product afkomstig is!

Let op: deze garantie geld niet voor de trainingsproducten, kijk voor de garantie op deze producten bij de specificaties of informeer hiervoor bij uw verkooppunt.

Ga naar alle veelgestelde vragen

Bekijk hier de downloads per product

Waarom dogwatch?
Ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Technologie

Betrouwbare systemen met goede service

Veiligheid

Goedgekeurd in landen over de hele wereld

Neem contact op